Ekskluzivno pri nas: Čokolade z likerjem

čokolada, Goldkenn, likerji -

Ekskluzivno pri nas: Čokolade z likerjem

Pri Venka Vojo smo dobili nove ekskluzivne izdelke, ki se bodo odlično podali k naši obstoječi ponudbi.

Čokolade z likerjem Goldkenn so lahko izjemen dodatek k vaši najljubši pijači ali pa samostojni posladek. 

Vrhunska švicarska mlečna čokolada z likerjem je nežen simbol razkošja, prefinjenosti in elegance. Vznemirljiv okus te čokolade ni podoben ničemer drugemu.

Odvijte folijo, da odkrijete čokoladico z osmimi segmenti okusne mlečne čokolade, od katerih se vsak skriva v karamelni kapsuli, napolnjeni s posebnim likerskim sirupom.Segmenti čokolade Goldkenn so precej veliki, zato jih je prijetno uživati ​​počasi, brez naglice in v sproščenem okolju. Z to čokolado vam ni treba skrbeti za razpoloženje. Kompleksni okusi čokolade se bodo razkrili, ob nadaljnem okušanju in ustvarili edinstveno senzorično izkušnjo.

Dišeča in omamna, ta kombinacija okusov dveh premium znamk bi očarala vsakogar. Idealno kot elegantno okusno darilo ali lep dodatek za romantično srečanje.

Goldkenn, ustanovljen leta 1980, na obali Ženevskega jezera (Švica), ima sedež v mestu Le Locle, kanton Neuchatel, od leta 2011. Le Locle je v središču legendarne Stražarske doline in je mesto Unescove svetovne dediščine, znano po vsem svetu zradi svoje urarske industrije.

Po svoji želji, da se od tradicionalne čokolade oddaljijo s ponudbo novih in inovativnih izdelkov, je Goldkenn sklenil partnerstva z glavnimi znamkami žganja in destilarnami ter ustvaril švicarsko kolekcijo čokoladnih likerjev, ki potrošnikom ponuja razkošno mešanico najboljše švicarske čokolade in likerjev.
Ponosni na svoje korenine, je Goldkenn ena redkih švicarskih znamk čokolade, ki ima na svojem izdelku oznako Swiss Made, ki potrjuje švicarsko poreklo in strokovno znanje, ki se ponaša z vsemi njegovimi kreacijami.

Oglejte si celotno ponudbo čokolad z likerjem TUKAJ.


Liquid error: include usage is not allowed in this context