Serena Wines 1881 - 140 let tradicije, inovacij in pogleda v prihodnost.

Serena Wines 1881 - 140 let tradicije, inovacij in pogleda v prihodnost.

Serena Wines 1881 se nahaja v osrčju regije Prosecco, le streljaj od Conegliana, s katerim je tesno povezan, priča o njegovih zgodovinskih rezidencah, ki se razprostirajo na nežnih gričih, okrašeni z vrstami vinske trte, ki se zdijo izvezene na pokrajini.


Posel je vedno vodila družina, zdaj že četrta in peta generacija z Giorgiom Sereno in njegovim sinom Luco Sereno, ki je danes na čelu podjetja. Družina se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo vinarstva, resnično strastjo do vinarstva in vztrajno voljo pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti. Sčasoma se je njegovo spoštovanje predpisov o vinogradništvu združilo z inovacijami, pri čemer nikoli ne pozabi na svoje močne korenine v regiji Benečija.

Serena Wines 1881 je svojo proizvodnjo popestrila v različne blagovne znamke, ki s široko paleto penečih, polpenečih, belih, rdečih in IGT zadovoljujejo potrebe in okuse ljubiteljev vina.

Vse znamke proizvaja Serena na svojem sedežu in so jamstvo za odličnost ozemlja, na katerem so rojene.

Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu okusu, vaši osebnosti ali priložnosti, ki jo praznujete. Idealni mehurčki za prihajajoča druženja in toplejše dni. Preveri vsa vina Serena Wines 1881.


Liquid error: include usage is not allowed in this context