Politika zasebnosti

Pravilnik zasebnosti
Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo ob obisku ali nakupu s tega spletnega mesta.


Osebni podatki, ki jih zbiramo
Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo določene podatke o vaši napravi, vključno s podatki o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega med brskanjem po spletnem mestu zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledujete, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na spletno mesto in informacije o tem, kako komunicirate s spletnim mestom. Te samodejno zbrane podatke imenujemo "informacije o napravi".

Informacije o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami:
- "Piškotki" so podatkovne datoteke, ki so nameščene v vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Če želite več informacij o piškotkih in kako onemogočiti piškotke, obiščite http://www.allaboutcookies.org.
- "Datoteke dnevnika" spremljajte dejanja na spletnem mestu in zbirajte podatke, vključno z naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, sklicevalnimi / izhodnimi stranmi in datumom / uro.
- "Spletni svetilniki", "oznake" in "slikovne pike" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po spletnem mestu.

Poleg tega ob nakupu ali poskusu nakupa prek spletnega mesta zbiramo od vas določene podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za pošiljanje, podatki o plačilu (vključno s številkami kreditnih kartic), e-poštnim naslovom in telefonsko številko. Te podatke imenujemo "informacije o naročilu".

Ko v tem pravilniku o zasebnosti govorimo o "osebnih podatkih", govorimo tako o informacijah o napravi kot o informacijah o naročilu.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?
Podatke o naročilu, ki jih zbiramo na splošno, uporabljamo za izpolnitev kakršnih koli naročil preko spletnega mesta (vključno z obdelavo vaših plačilnih podatkov, dogovorom o pošiljanju in za zagotavljanje računov in / ali potrditev naročila). Poleg tega podatke o naročilu uporabljamo za:
- komunicirati z vami;
- preverjanje naročil za morebitno tveganje ali goljufijo; in
- V skladu s preferencami, ki ste jih delili z nami, vam posredujte informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.

Informacije o napravah, ki jih zbiramo, nam pomagajo pri iskanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vašega IP naslova) ter na splošno za izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in sodelujejo z njimi spletnega mesta in za oceno uspešnosti naših marketinških in oglaševalskih kampanj).

Skupna raba osebnih podatkov
Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj. Za uporabo naše spletne trgovine na primer uporabljamo Shopify - več o tem, kako Shopify uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.shopify.com/legal/privacy. Google Analytics uporabljamo tudi za lažje razumevanje, kako stranke uporabljajo spletno mesto - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.google.com/intl/sl/policies/privacy/. Prav tako se lahko izklopite iz storitve Google Analytics tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nazadnje lahko delimo tudi vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, da se odzovemo na sodni poziv, iskalni nalog ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali da drugače zaščitimo naše pravice.

Vedenjsko oglaševanje
Kot je opisano zgoraj, uporabljamo vaše osebne podatke za zagotavljanje ciljanih oglasov ali trženjskih komunikacij, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale. Za več informacij o tem, kako deluje ciljno oglaševanje, obiščite izobraževalno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno oglaševanje lahko izklopite s spodnjimi povezavami:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Poleg tega lahko nekatere storitve izključite tako, da obiščete portal za odjavo zavezništva za digitalno oglaševanje na naslovu: http://optout.aboutads.info/.

Ne sledite
Upoštevajte, da ne spreminjamo načinov zbiranja in uporabe podatkov našega spletnega mesta, ko v brskalniku vidimo signal Ne sledi.

Vaše pravice
Če ste prebivalec Evrope, imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nam pišite preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Poleg tega, če ste rezident Evrope, upoštevamo, da obdelujemo vaše podatke, da bi lahko izpolnili pogodbe, ki jih lahko imamo z vami (na primer, če naročite prek spletnega mesta) ali kako drugače uresničujemo naše zakonite poslovne interese, navedene zgoraj. Poleg tega upoštevajte, da se bodo vaši podatki prenesli zunaj Evrope, vključno s Kanado in ZDA.

Hramba podatkov
Ko naročite naročilo prek spletnega mesta, bomo ohranili podatke o vašem naročilu za naše evidence, razen če in od nas ne zahtevate, da te podatke izbrišemo.

Spremembe
To politiko zasebnosti lahko občasno posodabljamo, da na primer odraža spremembe naših praks ali iz drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Kontaktiraj nas
Če želite več informacij o naših praksah zasebnosti, če imate vprašanja ali se želite pritožiti, nam pišite na e-poštni naslov info@venkavojo.si ali po pošti.

Pooblaščenec za skladnost z zasebnostjo
Venka Vojo d.o.o., Liminjanska 109, Lucija, 6320 Portorož, Slovenija
Liquid error (snippets/sc-pb-25052016 line 1): include usage is not allowed in this context